Ota yhteyttä: 044 279 0414
Nopeat tulostuspalvelut Virroilla
Tilitoimistomme Virroilla tarjoaa myös tulostuspalvelut ja skannaukset nopeallakin aikataululla. Voit lähettää meille materiaalin sähköisesti tai tuoda sen meille mukanasi. Voimme toimittaa skannatut asiakirjat esimerkiksi sähköpostiisi.

Tulostus ja skannaus ilman odotusta

Tarjoamme tulostukset ja skannaukset yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille ilman pitkää odotusta. Pienet tulostus- ja kopiointityöt ovat valmiita usein jo odottaessasi, ja suuremmat työt valmistuvat samana päivänä tai muuten mahdollisimman lyhyellä toimitusajalla.

Palveluihimme kuuluvat:

  • lasertulostus A4- ja A3-koossa
  • mustesuihkutulostus aina 900 mm leveyteen saakka sekä mustavalkoisena että värillisenä (esimerkiksi julisteet)
  • rakennuspiirustuskopiot paperisesta piirustuksesta
  • skannaukset sähköiseen muotoon, esimerkiksi sähköpostiin tai muistitikulle
  • mahdollisuus myös rakennuspiirustusten skannaukseen
  • A4- ja A3-kokojen laminointi
  • liimasidonta esimerkiksi tilinpäätösasiakirjoihin.

Teemme liimasidonnat tilinpäätösasiakirjojen ohella esimerkiksi graduihin, päättötöihin ja sukututkimuksiin. Saat meiltä joko läpinäkyvät muovikannet tai kovat kannet. Kansia löytyy eri värejä ja paksuuksia.

Aineiston toimitus

Lähetä tulostettava aineisto meille mieluiten pdf-muodossa osoitteeseen tulostus@kakstilit.fi tai toimita se meille muistitikulla. Jos aineisto on suurikokoinen, voit käyttää esimerkiksi netin ilmaista WeTransfer-palvelua aineiston siirtämiseen. Lisää materiaalin mukaan yhteystietosi, puhelinnumeroa unohtamatta. Vahvistamme tilauksen joko sähköpostilla tai puhelimitse ja ilmoitamme samalla, milloin valmis tuloste on noudettavissa. Varaathan hieman enemmän aikaa, jos tarvitset laminointia tai liimasidontaa.

Tulostuspalvelustamme Virroilta saat tulosteet ja skannatut asiakirjat ilman pitkiä odotusaikoja.
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi